Akhirnya , Identiti Lelaki Yang Merosakkan Budak Umur 11 Tahun Didedahkan..Sila Ambil Berat !

Rasa azyumiko , inilah kes kedua selepas seorang murid 11 tahun di selandar , melaka diperlakukan begini juga dan selamat melahirkan bayi lelaki . Kini murid tersebut telah kembali ke sekolah dan difahamkan anaknya diberikan kepada makciknya kerana tidak mempunyai zuriat .

Foto Budak 11 Tahun Sebelum Beranak Jadi Viral di FB. Video Turut di Sertakan ..

Tak Berani Beritahu Keluarga Dirinya di Rogol..Penjelasan dari Pihak Keluarga.. 

Baru lagi ni kan dalam tahun ini , terjadi lagi . Apa sudah jadi !
Akhirnya..Polis BONGKAR Hubungan TERLARANG Murid 11 Tahun Dan Lelaki 22 Tahun !!! |
Kanak-kanak terbabit selamat melahirkan bayi lelaki (tak cukup bulan) seberat 1.9 kilogram di Pusat Bersalin Risiko Rendah, Hospital Tengku Ampuan Afzan, Kuantan, awal pagi Selasa.
Hasil siasatan polis mendapati, pasangan muda itu pernah terlanjur ketika berada di sebuah rumah kosong di Panching, bagaimanapun alamat lokasinya tidak diketahui.

Susulan itu, polis menahan teman lelaki kanak-kanak itu yang berada di perkarangan HTTA pada jam 5.10 petang pada hari yang sama bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan kerana mer0gol.

Difahamkan, gadis yang berusia 11 tahun yang tercicir dalam persekolahan itu, dihantar oleh seorang wanita yang dipercayai ibu kepada teman lelakinya ke HTAA kerana sakit hendak bersalin.

Setelah selamat melahirkan bayi, pihak hospital mendapati gadis itu masih di bawah umur dan belum berkahwin. Ekoran itu, pihak hospital tampil membuat laporan polis.
Psstt : yang melakukan perkara sumbang terhadap kanak-kanak ini mental !

Sumber

0 comment... add one now